Целувката - само за момичета

Как да го целуна така, че да не го шокирам и да се окаже, че не е готов? Просто трябва да му кажете. Най-добрият момент за първа целувка е, когато се разделяте. Уверете се, че сте сами, и точно преди да си кажете довиждане, му кажете, че бихте иск

2010-04-06 10:30:56
Целувката - само за момичета
Как да го целуна така, че да не го шокирам и да се окаже, че не е готов?

Просто трябва да му кажете. Най-добрият момент за първа целувка е, когато се разделяте. Уверете се, че сте сами, и точно преди да си кажете довиждане, му кажете, че бихте искали да ви целуне или че искате целувка за лека нощ/ чао и т.н. Така той няма да остане изненадан и вие ще сте направили първата крачка.

Добре ли е момичето да направи първата крачка?

Определено! Докато се разхождате, просто го хванете за ръка. Погледнете го нежно, за да видите реакцията му. След това, когато се разделяте, просто не мислете и го целунете.

Какво очаква момчето от целувката?

Всяко момче очаква различно нещо от целувката. Индивидуално е и всяко момче има неща, които харесва и които не харесва, когато става въпрос за целуване. Обикновено е необходимо няколко пъти да се целувате с даден човек, преди двамата да разберете как се целува другият и кое му доставя удоволствие. Не можете да го разберете само от една целувка. Всеки се целува различно.

Как да кажа на приятеля си, че целувката му е прекалено мокра?

Ако не му кажете как иначе ще разбере? Когато сте заедно и НЕ се целувате, седнете и си поговорете мило. Кажете му, че наистина ви харесва да се целувате, но че целувката ви се струва малко мокра. Кажете му, че НЯМА ПРОБЛЕМ да преглъща, докато се целувате, и че просто сте искали да му го кажете, в случай че не го е знаел.

Как да разбера кога момчето е готово да ме целуне?

Най-добрият начин да познаете, че момчето е готово да ви целуне, е по начина, по който се държи с вас. Ако ви гледа, докато говори, ако уловите, че ви гледа продължително, ако се вълнува, когато ви хване за ръка или когато ви прегърне, то тогава е почти сигурно, че е готов за целувка. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия